KERAMO ROSSO

Succesul nostru si istorie

Producția noastră

Echipamente moderne de la principalii furnizori italieni

Gresia porțelanată, fabricată de Ispan-Lux și comercializată sub marca KERAMO ROSSO, se evidențiază prin calitatea deosebită, calitate determinată de tehnologia italiană și tradiția spaniolă cu ajutorul căreia se realizează aceste produse, precum și de profesionalismul personalului companiei, fapt garantat de sistemul de management al calitatii, certificat ISO 9001-2011. Atenţia pentru detalii incepe încă de la alegerea materiilor prime folosite, care provin de la cei mai buni producători europeni.

ÎCS “Ispan-Lux” SRL este o companie dinamică și modernă, care pentru a dovedi spiritul de inovație și profesionalism a lansat pe piața din Republica Moldova prima fabrică de producere a gresiei porțelanate. În 2014 compania “Ispan-Lux” a preluat fabrica de plăci ceramice (faiantă şi gresie) SANTEK. Investiţiile masive în retehnologizare, dar şi în resursele umane, au permis în scurt timp lansarea procesului de producere a gresiei porţelanate.

Produsele KERAMO ROSSO respectă toate specificaţiile tehnice armonizate. Certificările produselor KERAMO ROSSO atestă faptul, că toate cerintele tehnice (planeitate, abateri dimensionale, rezistenta la şocuri termice şi abraziune, rezistenţă la agenţi chimici) sunt
conforme cu valorile standardizate la nivel intern (Certificat de conformitate) cît şi cel European (EN 14411).

În prezent, la Taraclia (Republica Moldova), producţia gresiei porţelanate sub marca KERAMO ROSSO se realizează pe o linie de fabricaţie. Deoarece asistăm la un Start Up, ÎCS “Ispan-Lux” produce gresia porţelanată la dimensiunea de 300 mm x 300 mm, 300 mm x 600 mm, 200 mm x 600 mm, dar, în curînd, fabrica şi-a pus ca scop producerea placilor cu dimensiunile 150mmx600mm şi 450mmx450mm.

Colectiile KERAMO ROSSO de gresie porţelanată se pot folosi la placarea pereţilor interiori şi a pardoselilor interioare, dar şi exterioare conform specificatiilor tehnice. Gresia porțelanată KERAMO ROSSO se definește prin rezistență mecanică și chimică ridicată.
Produsele livrate sunt ambalate in cutii de carton, paletizate pe europalet și protejate cu folie contractibilă.

Compania dispune de laborator acreditat, unde se pot efectua toate determinările cerute de standardul european in domeniul placilor ceramice.

CONTACTEAZĂ-NE

Conectați-vă

Vă suntem mereu deschiși, vă punem întrebări cu privire la produsele noastre.

Taraclia

Ispan-Lux SRL

Moldova, Uzinelor St 3, 

 Telefon:  +37360277744

  Viber & What’s App: +37379887825

 

Office Email: ispan-lux@mail.ru